Och vinnaren är . . .

Liam och martina! :D http://www.jnytt.se/nyhet/31697/vara-bekanta-tycker-att-vi-ar-valdigt-lika .  Tack till alla som röstade på oss. Priserna i tävlingen var välbehövda!

Efter att vi varit inne i stan på lördag förmiddag och hämtat priser och hälsat på många fina vinthundar så åkte vi ut till sommarstugan en sväng. Mamma och Johan var där och grillade trots ett halvtaskigt väder. Liam tog plats i soffan och somnade gott tillslut. Varmt och skönt när det eldas i spisen.

Efter god mat tog vi långkoppel och gick ut i skogen en sväng. Liam jagade kottar och letade godisar längst vägkanterna. Han hittade alla utan en. Framöver ska vi väl försöka lägga spår på riktigt, men gärna snart innan ormarna vaknar. uuuh!

Igår var jag och Liam inne i stan och fikade på Waynes Coffe med Jessie och husse. Otroligt skönt väder, gott kaffe och massa sol. Perfekta söndagen! Två söta tanter kom fram till Jessie och Liam när jag satt med dem båda två och väntade på kaffe och frågade om de var syskon. :) Jag förklarade då att det var samma ras men att de inte är är syskon. Fick då i svar att det hur som haver var två ståtliga killar. . Eller som de sjävla sa "två snygga hundar.." haha, så söta tanter!
 På kvällen kom Leo med matte hit men Liam var för trött för att busa så jag och 2 hundar låg i sängen och gosade en stund medan de andra drack kaffe. Supermysigt.

Kul att fler vinthundar och framförallt whippar hittar hit. Det blir allt vanligare och vanligare att se eller höra om nya whippar i stan. Idag var jag med om en sådan händelse. Är passvärd på friskis & svettis här i stan och är då värd åt en tjej som heter Åsa. Har värdat ett par månader nu och idag kom Johan Thor som är Friskis ansikte utåt in till funktionärsrummet och frågade hur det gick på tävlingen. Åsa blev nyfiken och frågade vilken tävling. Förklarade lite snabbt vad det handlade om och fick frågan vad för hund jag har. En whippet såklart! Då visar det sig att Åsa har en Italiens vinthundstik. Man kanske borde prata hundar oftare med folk så att man får lite koll. . . :)





Den nya soffan är INTE dum!



Bild från prisutdelningen




Zeke och husse kom på
tredje plats. Vi röstade på dem!



Husse, matte och Smilla
var där och tittade också!




Skönt att få strosa
lite fritt.



En trött Liam väl
hemma igen.




Kommentarer
Postat av: Oscar

Vilken stjärna du blivit i Jönköping ;-)

Hoppas din matte ger dig mycket godis!

2010-04-19 @ 20:57:37
URL: http://whipparna.blogspot.com
Postat av: Anonym

Grattis brorsan!

Vi är oxå oxar morsan o jag;)

Snart fyller vi år!!!!

2010-04-19 @ 23:27:34
Postat av: Birgitta

GRATTIS!!! Klart ni skulle vinna! :)

2010-04-24 @ 00:04:49
URL: http://jisco.zoomin.se
Postat av: Anonym

Grattis på födelsedagen önskar syrran Tilda!

Puss o HURRA

2010-05-08 @ 23:15:02
Postat av: Liam

Tack Tilda! :D



Kan man få tag på dig på något sätt mer än på betapet och här? :)

2010-05-09 @ 17:49:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0