Liam har fått jobb

Sommaren verkar vara slut trots soligt väder. Värmen har börjat sina och löven faller till marken och färgar gatan i knallande nyanser. Skogen blir då min bästa vän och bjuder på en massa härligheter.. Svamp, blåbär, lingon och i vissa fall hjortron. Jajjemensan, sådana har hittats på hemlit ställe.

Liam har fått jobb med Henning så han är med honom och jobbar nästan varje dag. Han verkar trivas kanon i bilen och gillar att tjäna godisar som betalning som används vid nytta och nöje, alltså inte under jobbtid. Det var herrn i husets idée och jag var lite kritisk till detta. Men det har fungerat otroligt bra så nu har Liam en egen inkomst... En godisinkomst.

Liam har även varit hos Margot en del och han trivs som fisken i vattnet där. Det finns ju en boll där som han får snutta med inomhus. Underbart! I Liams huvud finns nästan bara boll. I Fredags var de och hälsade på en sväng. Det var mysigt.

Vi får hoppas att höstdagarna nu närmast blir sköna iom en viss arbetslöshet från min sida. På onsdag faller sista arbetsdagen men för att vända något negativt till något positivt så får jag och Liam en hel del prommenad och bustid över på dagarna. Det är ju bra iaf!


                         <a href=

Mys med Margot

 

 

                         <a href=

Hund med klass

 

 

                         <a href=

Och lite höstguld.


RSS 2.0