Örebro och 1års kalas!

Oj sikken dag! Vaknade 09 och var hur trött som helst! Kl lunch var det dags för resa och iväg bar det! Runt 15 tiden var vi i Örebro. Det snöade men var inte mer än -3 grader. När Liam fick se Tira och Sanna blev han superglad och började åla, åla, åla, som han alltid gör när han ser vinthundar.  Tira struttade som en liten groda, och Liam snurrade runt,runt runt.

Vi begav oss mot stadsparken för att leta bra släppställe och efter ca 20 minuters promenad hittade vi en tennisbana. Perfekt! Höga staket och dörr som inte var låst.  Där kopplade vi lös och bus blev det! Snön var djup och hade ett frasigt mittenlager så det var svårt att springa. Tira gjorde grodhopp och liam trampade runt med höga knän.

Vi var ute länge men till slut blev det för kallt för tårna så vi gick tillbaka in mot stan och bort mot Sannas tillfälliga hem då hon kattvaktar. Oerhört vacker stad med många fina hus och mycket hundar! Gud, har aldrig stött på så mycket hund. Stötte på ett par med två whippar. En lite äldre som var impoterad från annat land. Väldigt lik Oscar faktiskt. Sen en 8 månaders hane som jag glömt namnet på, men uppfödaren hette i vilket fall Burnt Sienna. Hur fin som helst, och väldigt lik Bosse! Om ni går in på deras hemsida (var tvungen att leta reda på av ren nyfikenhet)  så tror jag det är valp 5, Pascoe.  Hur som haver.. Många trevliga människor som stannade och ville prata där vi kom med prins och donna struttandes på gatorna.

Tillslut var vi inne i lägenheten efter att Sanna gömt katten för Liam. Där blev det mera bus och gott kanel/äppel the och fika! Massa hundprat och hundskvaller. Liam och Tira fick också fika. Gott kött som Sanna köpt i en schark. Och fina märgben fick vi av dem också att ta med hem. Ska bli spännade om Liam reagerar som förra gången han fick märgben. Han skällde på det och bäddade ner de i sängen.. :) Efter att tårna tinat upp var det dags att röra sig hemmåt. Och vist motade det i hjärteroten! De lekte ju så fint, Tira och Liam.. Och sikken donna! Ståtlig och otroligt busig.

Nu är vi trötta och hemma. Åh, sikken fantastisk dag att fira 1 år på. Jag är så glad och nöjd! Liam ligger nog och drömmer om springet med Tira för han skruttar med benen i luften som en liten kanin och pipier lite. Det tog nog 30 sekunder för honom att somna i soffan. :) Idag är han en fridfull och trött själ.. Nu ska vi somna gott båda två!


 


Grodhopp och hjulben.Snön luktar vist som hemma.Sa någon kött?Även bustira har ett energislut. :)


Kommentarer
Postat av: Birgitta

Vilken härlig dag!

Jag bara ÄLSKAR Liams uttryck på den tredje bilden! Han är så fin! <3 :)

2010-01-19 @ 16:04:48
URL: http://jisco.zoomin.se
Postat av: Martina

Ja han är en stilig karl, lilla Liam! :D

2010-01-19 @ 18:43:02
URL: http://liamhosmartina.blogg.se/
Postat av: Saadet

Najs blogg du har! Jag tycker att du ska delta i min tävling att bli veckans bloggare! Kolla in tävlingen här http://saadet.blogg.se/2010/january/tavling.html Kraaaam :)

2010-01-21 @ 19:35:19
URL: http://saadet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0