Regnig semester

Pjuh! Sedan ledigheten knackade på dörren har huvudvärken och regnet kommit krypandes. Är det inte typiskt? Vi har gjort många roliga saker det senaste dock. Liam har fått vaccinera sig (jippie), men han var jäääätte duktigt. Hur cool som hellst. Matte kunde dock inte se, lite känslig. ;)

Vi har även varit i stugan i det stekheta och kastat boll, letat mask och gjort små rymmningsförsök ner till sjön. Vi har träffat 3 eller var det 4? fina whippettöser varav den enda var 14 år gammal. Jättefina! Blev så glad när jag såg dem från kullen som vår stuga ligger på.  Var bara tvungen att gå ner och hälsa.  Minns inte namnet på dem men vet vem ägarn är.

Vi har även hundvaktat Smilla som växer så det knakar. Vi har även varit ute hos Margot och testat den nya bollslungan och strosat fritt och kissat i Margots land. Liam fick stanna hos Margot och myyysa Lördag natt till Tisdag eftermiddag då vi var i stugan och syster hade med hennes katter. Liam och katter, går inte.. humm..

Liam var jättetrött när han kom hem från Margot. De hade kastat boll och varit ute på promenad. Han hade även fått ett girsöra. :) Godisar håller vi igen med här hemma men trots detta har liam gått upp i vikt litegrann. Känns inte kul när vetrinären bett oss tänka på Liams vikt och då pga tån. Vi ska försöka minska belasningen.. Men iom att han får fiskolja för att göra livslängden på tån längre så har han ändå gått upp.. Tydligen ganska vanligt att hundar lägger på sig när de får olja. Moment 22, rädda tå men gå upp i vikt. Inte rädda tå och behålla vikt.. Vet inte vad som är bäst..


Om någon timme ska vi upp till stadsparken och busa med Smilla. Som Smillas husse sa ; huvudvärken släpper nog när man ser whipparna busa. Och det får vi hoppas! :)
Hundvakt
I stugan
Bus med smilla!


Kommentarer
Postat av: kattalena

Verkar ha varit en fin semester ändå tycker jag! Så fina de är tillsammans Liam och Smilla! Underbart!

2010-06-09 @ 20:59:09
URL: http://whipparna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0