Soffmysarn!

I hela 4 dagar har Liam fått agera värmekudde och soffpotatis. Har åkt på en rejäl influensa av något slag med berg-och-dalbane feber och host-, nys-, och värk attacker. Liam kommer ofta och pussar på en när man ligger och vilar och lämnar sällan ens sida. En trogen livskamrat och omtänksam är bara förnamnet på denna underbara vovve.
Nyss slog det mig att om 4 dagar har Liam varit här i 2 år! I maj fyller han 6, och jag fyller 25. Ja , det är väl i detta skede som livet börjar rusa iväg.. Och lilla smilla fyller snart 1 år! Liams lilla whippet-brud!

I söndags var vi i stadsparken och lekte med både franska bulldogs och dobberman valp.. och smilla med såklart.. Sedan dess har vi tyvärr bara fått vara inomhus. Längtar ut när vädret är som detta. Liam verkar dock inte tjurig över att få ligga under filten med matte. :)


I början på Januari dök det ner en liten avi i brevinkastet. Ett paket fanns och hämta från familjen i Malmö! Liam känner på en gång när paket från Malmö hämtas hem. Han luktar intensivt och vill vara med när man öppnar upp den lilla påsen. Inuti låg 2 paket och ett kort.. Paketen stod det liams namn på. Artigt satte han sig ner och väntade på att få öppna, sen sa det bara "sprachh" så låg paketpappret över hela golvet! Inuti fanns en ny leksakspippi och dentalsticks. Pippin ville han inte lämna på hela kvällen och efter att ha  busat med den nästan non-stop i en halvtimme, somnade han med den i soffan.. Fina familjen i Malmö <3

                         <a href=


Får jag öppna?                         <a href=
Myyys pippin!


                         <a href= VS                          <a href=

RSS 2.0