Härligt häng i hundgården

Förmiddagen idag har varit helt underbar. Vaknar till strålande sol och en lillkille som kryper upp i sängen och trampar runt. Runt 13:30 åkte vi upp till hundgården i Stadsparken och hade stämt träff med både Chris och Hella, samt Åsa som har två italienska.

Vi busade med Liam ett tag själva då hundgården var tom när vi kom. Kastade boll, lekte kurragömma och allt det där som Liam bara älskar! En massa intressanta pinnar fanns det också att tugga på, tyckte Liam. Tillslut hör man ett litet tjejskrål längre ner från parkeringen. Smilla och Liam börjar prata för fulla muggar, studsar och har sig. När Smilla kom in i hundgården, ja då var det full fart som gällde.

Vi fick sällskap av en Collie, cocespnier och den japanska spetsen som bodde vid oss innan ; Wille. Liam har alltid börjat gnabba med någon av hundarna när vi är i hundgården. Speciellt om Smilla är med. Han ska ju alltid leka polis, lägga sig i och försvara Smilla även om Smilla bara busar med en annan hund. Lite smått håller man ju andan och försöker vara på sin vakt. Liam var spänd och polisig i början med efter 20 minuter var han avslappnad och hur glad och go som hellst. En riktigt trygg liten krabat. Ja jag är lite mesig, men man har ju endel händelser i bagaget som gör att man inte alltid känner sig 100% trygg.

Tillslut kom Åsa med sin lilla Bella och det nya tillskottet. Så underbart fina är det båda två och kärleken för en italiensk bara växer. Efter 1½ timme av bus verkade alla hundar trötta. Dags att åka hem. Liam däckade i sin bädd och kommer antagligen ligga där resten av dagen.

                         <a href=
Bus med husse. Full fokus

                         <a href=
Smilla på ingång.

                         <a href=
Full fräs

                         <a href=                          <a href=
Den med godis får uppmärksamhet! :)

                         <a href=
Ska vi åka hem nu?

                         <a href=
Inte mig emot..


Härligt hundhäng klipp

RSS 2.0