Solen och värme, hurra!

Sedan vi flyttade till torpa har vi varit ute och gått längre rundor varje dag. Annars har vi tränat agillity på hobbynivå, eller haft hudsällskap av Leo och Princess. Idag skiner solen och himlen är blå utan moln. Liam ligger i sänger och knorrar nöjt över värmen och soleskenet.

I lördags var Smilla, husse och matte här och hälsade på. De har köpt bil så de kan komma och hälsa på oss här på väster utan större problem nu. :) Det känns jättebra att de känns så nära när man är van vid att ha dem runt husknuten. Liam och Smilla blir jätteglada när de ser varandra. Och Liam låter Smilla busa, hoppa, tugga och plocka på honom utan att göra några väsen av sig. Man blir så varm i själen när man ser dem två.


Idag ska vi inte göra mycket mer än att vara ute i solen. Orkar inte ritkigt plugga idag, iaf inte än :) På lördag är det hundensdag i stan (det som vi var på med Mando och Yazid för ett år sedan). I samband med detta har Jnytt tagit fram en tävling om vilken "herre som är mest lik sin hund" eller vise versa. .  Tycker detta är smått ironiskt iom att man fått höra ett par gånger att jag och Liam har vissa likheter. Kanske inte utseendemässigt, utan mer minspel, karraktärsdrag och sättet man tänker. Om ni vill får ni gärna rösta på oss. :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0