Besök i Malmö

Sommaren är här varför ska man då blogga? :) Men det är egentligen på sommaren som man gör som mest, det är kanske därför inläggen är glesa..

Förra veckan var vi tvungna att fly lägenheten för slipning av golv. Detta resulterade i ett stugbesök på 2 nätter med mycket fiske, solning och bad. Liam är ju inte riktigt den typen av whippet som ogillar bad, snarare tvärtom. Speciellt när det är 30 + grader ute. Så det blev en massa bad för hans del, skönt med svalka.

Efter stugbesöket gav vi oss av ner till Malmö och familjen för att hälsa på. Åååh så vi längtat! Vi mellanlandade hos David och Lina som är vänner till Henning. De har en världens mysigaste Rottwielertik som är det vänligaste jag mött på länge. Inte för rasen, utan verkligen det vänligaste i hundväg. Där blev det grillning, bus med hundarna och promenader i området. Vellinge är nog lite underskattat faktiskt. Väldigt fint område med hus som de kallar "smurfhusen" eftersom de är babyrosa och babyblå.. Häftigt :)

Kl 13 begav vi oss mot Katta, Micke, Elliott och lilla Oscar. Liam var överlycklig över att träffa familjen. Sprang omkring och busade med leksaker och åt goda löv från en buske som var väl bekant. Vi fick jordgubbar och glass och efter en stund vaknade Elliott. Det känns så konstigt att han kan prata och gå.. som en liten person liksom. :) Sist vi såg han staplade han mest omkring. Storkillen nu! :)

Efter massa gott fika och massa prat åkte vi ner till ett fält för att träffa Liams syster Tilda och matte Pia, samt det nya tillskottet i i familjen, en omplaceringstik på 10 år (om jag minns rätt). Jag har alltid hört att Liam och Tilda är lika, men inte så lika! Jisses!  Efter mycket bus och lek åkte vi och åt en bit mat. Hundarna fick dock stanna i buren i bilen med öppen bagagelucka. När vi kom tillbaka sa Tilda längst fram i mattes bil och ville köra hem. ha ha.. 

 


VärmeOscar ler :)


Där det finns mumsmums,
finns en liten whippet-tunga!Underbart!Micke kliar mage..mmh!


  
Sisten i är en skrutt!  
Syskonparet 
Många fina whipparTilda vill hem!


RSS 2.0