En hel filé

Oj, oj, oj, hundvakt för hela slanten! Och kul har vi alla tre. Leo och Liam kopplar av tillsammans nu. De har umgåts ganska intensivt och leker fint ihop. Ibland blir det som sagt lite väl hetsigt, då får man gå emellan och avbryta. Idag har jag och en vän Mia varit ute i det iskalla vädret med dubbla strumpor och vantar. Hundarna fick givetvis följa med. I över 1½ timme var vi ute, hon fotade, jag försökte få hundarna att synka i dragkamps VM. "vem går först?" . .


Släppte dem i hundgården en stund och Liam ville busa med Leo idag. Full fräs.. Kan ha varit för att Leo fick tag i en pinne och sprang omkring med den. Han är otroligt snabb och Liam hinner inte ifatt. Tillslut blev Liam trött och struntade i både Leo och pinnen, då gick vi vidare. Mia tog många fina bilder med sin super delux kamera, och vi bara njöt av att lite halft frysa ihjäl. .

Väl hemma igen väntade the och kaffe. Torkade 8 små tassar och knäppte av liam täcke och koppel. Swisch sa det sen var han borta... Tänkte inte mer på det tills det började låta i köket. Sprang upp och japp! Han hade norpat åt sig hela kycklingfilén jag gjort iordning tills imorgon. Välkryddad och allt. . Har aldrig under min Liamtid varit med om att han norpat mat från spisen. Lääängst in mot kaklet stod den.. Sedan Leo kom har han hittat på mer hyss än vanligt.. Man kan inte mer än att bli sur och hoppas på att Liams lilla mage mår bra efter den där stora kycklingfilén.

Nu ligger vi alla tre i soffan och myser. Leo är lite mattig och piper lite ibland. Men han hittar till slut ron och blundar en stund han också.. Liam är supertrött. Han brukar ju sova hela dagarna annars. När Leo är här och busar är han ju vaken hela dagarna istället så klart man blir trött. :) Tycker det är så kul att de är så lika. Leo kan också mysknorra tex. Och vänder gärna upp magen för att få kli, speciellt om Liam vänder upp magen.

Nu kommer Leos matte och klipper mig snart så det är väl dags att sluta.

 


Jul-Leo


Utomhusbus. . 
Ja men du var ju rätt mysig att mysa med! 
Så.. Vad åt du till middag?
Åh, gosigt!
Skönaste stilen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0