Hundvakt

Igår kom Princess och Leo hit som vi ska hundvakta ibland. De är två söta pincher/ chiuaua hundar. Vi träffade dem ute i söndags morse för att se hur hundarna funkar ihop. Liam känner sig lite i underläge och de är ungefär lika lättantända som Liam. Så det blir att man får säga ifrån endel. När de kom idag så var det mycket nosande, skällande och inbjudan till bus. Leo skäller mycket när han är glad, eller det låter som att han skäller. Princess är lite som Liam och ska lägga sig i om det busas och stimmas. 

Mycket, mycket bus! Leo och Liam går bra ihop och busar tills Liam blir helt slut. Leo däremot skulle gärna kunna busa ett år till. Ett riktigt energiknippe. Princess gillar när hon kan ligga och chilla någonstans. Det var kul när hundarna busade, men ibland fick man avbryta då det blev för stimmigt  eller när man inte orkade mer oväsen och kanonkulerus i soffan. Någon måtta får det vara :) 

Tillslut låg vi alla i soffan. Liam på ena sidan, och princess och leo på andra. Jag i mitten. :) Supermysigt. Hoppas det kommer fungera bra framöver. Risken är att det blir lite för stimmigt, eller att Liam blir stressad. Men för att vara ett första möte hemma så gick det över förväntan. Lite spända hundar, men klart de känns konstigt för alla. Liam brukar aldrig ha hundbesök, och Leo och Princess matte bara försvann hux flux, och de är på ett nytt ställe de inte känner igen. Men som sagt; otroligt bra första hundvaktande. Kul att Liam får lite fler hundkompisar. Trött liam somnade fort igår. :)

 

 
Vilostund...


 
..Nos nos!


 
... och vilostund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0