En trött dag

Idag har vi inte gjort många knop. Tjejen har lekt med mig endel, men jag vill bara skälla för jag fattar inte vad hon vill att jag ska göra. Sen har vi tränat på att snygga till komandot "dansa". Det tycker jag är kul för jag ler med hela kroppen, speciellt när man får godis. Igår borstade vi tänderna och klippte klorna. Klipper klorna gör vi ganska ofta tycker jag. De är inte lika långa längre säger tjejen. Vetrinären sa att pulporna drar sig tillbaka lite om man trimmar dem ofta. Om det är sant vet jag inte, jag märker ingen skillnad. Men jag antar att jag får lita på vad de säger.

Efter att vi lekt en massa var jag jätte trött. Så tjejen bäddade ner mig i den nya gosiga filten hon köpt. Den  har en massa hål, men är väldigt ullig. Då knorrar jag för den är mjuk men blir inte för varm. Kuddar har hon också köpt en massa sedan vi flyttat. Det tycker jag är super bra. På kvällen när vi somnar ligger alla kuddarna i soffan. När vi vaknar ligger alla på golvet. .  Då suckar hon lite, men jag vet att det inte gör något. För det är så skööööönt att rulla sig bland dem på morgonen. Gos, gos!

Igår var Henning och hälsade på! Då blev jag så glad att jag gjorde kanonkulan i soffan och sprang runt i hela lägenheten. Precis som på kapplöpningen! Sen hoppade jag på honom, men de fick jag inte. Han ville inte busa med mig, det tycker jag är tråkigt. Men pussar och kramar fick jag. Det får man alltid av han! / LiamMyyys myys


Tissling tassling
Favortibild.


Kommentarer
Postat av: Oscar

Matte snackar om att hon ska klippa mina klor... usch! Jag kryper hellre ner under en sån mysig filt som du har fått, brorsan.

2009-10-16 @ 21:12:52
URL: http://whipparna.blogspot.com
Postat av: Liam

Ja, den är supermysig! Du kan få låna den någon gång

2009-10-17 @ 16:18:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0