Det är bra att man är foto-nörd

oh, herre jisses vad fort det går när det händer mycket omkring en! Det är tur att man fotar mycket, för då kan man bläddra igenom alla bilder för att minnas vad man ska skriva här.

Vi har myst en massa och haft mycket whippethäng det senaste. Liam har väl mer eller mindre gått och skaffat flickvän. Nellie som hon heter bor väldigt nära oss så det har blivit lite släpp i snön och lite kaffe inomhus. Liam och Nellie busar så fint, och de är så glada ihop. Liam har varit där både igår och idag och inte bryr han sig om när man går inte. Nej för nellie är ju där! Och utanför Chris och Hellas dörr står han och vevar med baken tills de öppnar dörren. ååh, så glada hundar.  Jag tror Liam saknar whippetsällskap ändå. Han har ju alltid haft Oscar annars. :)

Förra veckan var vi hemma hos min käre far och hälsade på. Det gillade inte Liam så mycket. Vankade runt i lägenheten och pep tills han hittade pappas jättestora gosedjur; elefanten. Den låter när man trycker på handen. Den tyckte Liam var superkul att busa med. Bet han i snabeln och kastade omkring med den, vilket han iof knappt orkade.

I Måndags var vi iväg hos Sofie och klippte oss i hennes nyinvigda frisör salong. Liam var givetvis medbjuden men han fick inte en ny frisyr med sig hem. Istället busade han med Princess och Leo. Efter ca 1½ timme var de så trötta att de kröp ihop på golvet. Så fina!

I morgon skall det jobbas lite igen, men bara några timmar. Efter det kommer Nellie till oss! Superkul! Hon stannar bara några timmar eftersom hon inte är van vid att vara ensam än. Ensamhetsträning pågår för fullt hos Chris och Hella. Efter det ska vi in till vetrinären och kolla till Liams tå som inte blivit mindre. Däremot har han fått mer rörlighet tillbaka pga sjukjympan vi sysslat med ca 2 - 3 ggr per dag. Men i övrigt mår han fint och är världens gladaste och fridfullaste whipp. Mycket tack vare Nellie, Hella och Chris!


 


Bus med pappas jätte elefant!

 


 
Eftermiddagskaffe hos Chris och Hella med
whipparna efter bus på stranden.
  
"Jag tycker om dig.. polarn!"  
Efter en stunds cirkulerande kring Liam så
vågade Nellie krypa upp hos Liam i bädden.
Blir man inte varm i hjärtat ? :)

Hej familjeni Malmö!  Detta är Liam som skriver.
Jag ville bara tacka för julklappen.
Den höll en hel månad. Nu måste matte
laga den! /Liam

 


Kommentarer
Postat av: Kattalena

Vilka underbara bilder! Tänk att Liam skaffat sig en tjej! De ser ju ut att ha det toppen ihop! Och så fint han håller om sin polare :-D

Hehe, Oscar fick en likadan leksak som Liam. Den är hel och fin! Tokliam, då tyckte han i alla fall om den ;-)

2010-01-27 @ 21:10:45
URL: http://kattalena.blogspot.com
Postat av: Martina

haha ja! han älskar pippisar! Kossan har med gått sönder, och lejonet fick jag ju laga någon dag efter vi fått den har jag för mig. Har ju sällan dem framme heller utan de tas fram vid bus. Sen går man ifrån en stund och då sitter han i soffan och och tuggar sönder dem.. Tossig :)De är såååå fina. Nellie är så himla go! Älskar kringelbild X två whippar! :D

2010-01-27 @ 21:51:49
URL: http://liamhosmartina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0