Skön söndag.

De senaste dagarna har varit mycket bättre.  Vi har tagit det ganska lungt då det fortfarande är väldigt kallt ute. Idag var det 0 gradigt så vi tog på oss i morse och gick ut och busade i snön. Senare på dagen bakade vi äppelpaj som vi tog med oss till Chrille och Jessie. Liam blir lite extra rävig/mattig när vi är hos dem. Tycker Chrille är en läskig typ ;)  God paj och mys i soffan. Blev väldigt förvånad när Liam kröp upp i famnen på Chrille och la tassarna på bröstet. Myyysigt! Han var ju inte så läskig den där! :)

På menyn idag fanns lite extra gottigott, och några timmar senare var det dags för "hemma hundspa". Duschat och borstat bissingarna. Även lite massage och borstning med den där superborsten som tar bort massa löst hår. Skönt säger Liam när han ligger där på täcket och knorrar. Sedan sjukjympat tån, och smört tassarna så att sprickor undviks. Nu ligger han i kanelbullestälning och sover. Skönt med en super-avslappnar Liam. Kan inte vara fullt ös jämt, säg! :)

Imorgon äntligen kommer Henningen aka husse hem från Vietnam. 12 dagar har känts som en evighet men det har även gått väldigt fort. Skönt att familjen blir fulltalig igen. Tror Liam har saknat honom också.. :) 

Måste även nämna att det är kul att så många läser bloggen! :)  /M


Kommentarer
Postat av: Alva

0 grader? I Norrköping hade vi -20 igår! Fy fan det var inte roligt hälsar gammelgubben med käppen, Bo.:D

2010-01-10 @ 21:18:55
URL: http://whippetfun.wordpress.com
Postat av: Alva

0 grader? I Norrköping hade vi -20 igår! Fy fan det var inte roligt hälsar gammelgubben med käppen, Bo.:D

2010-01-10 @ 21:20:07
URL: http://whippetfun.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0