Blogginläggen blir glesare, och glesare.

Mellanrummen här blir allt större och större, med andra ord blir tiden för att blogga mindre och mindre. Den senaste tiden har det varit mycket i skolan, men även privat. Som många säkert vet om, och andra INTE vet om så ska vi flytta (igen). Denna gång tillkommer en person i Liams och mitt hushåll och vi får 110 kvm att röra oss på. Det är alltså samboskap som står på kartan den här gången och är anledningen till att Liam och jag rör på oss.  Vi kommer att flytta tillbaka till Torpa, alltså tillbaka till det området där jag och Liam bodde först.

Det som har saknats på öster är naturen. Man har rocksjön här, men mycket mer alternativ utan bil finns inte. Torpa är lite lättare + att de flesta vänner bor ju faktiskt på torpa. Det som känns bra är att flytta tillbaka (och mycket närmare) till Liams favorit ställe; fotbollsplanen! Mando bor ju nära, honom busar vi för lite med.

Liams tå har inte blivit bättre. Han visar på lite halt då och då, men vi får hoppas att det blir bättre när vi kommer igång och rör på oss ännu lite mer. Snön är ju faktiskt borta nu, men skönt vore om de sopade bort gruset på marken.

För övrigt är liam världens gladaste själ och nu väntar vi bara till att ha tid och rum för att åka och hälsa på Malmö, för det är något vi verkligen, verkligen vill nu i vår/sommar. Håll ögon och öron öppna för detta. Vore kul att ta och slänga ihop en liten kompisträff med Liams kompisar och syskon från skånetrakterna när vi väl kan ta oss ner! Hojta gärna på oss om intresse finns för detta. :)Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi vill gärna träffa er!

Hälsar Pia o Tilda och nya fam medlemmen Lina!

2010-03-23 @ 00:02:32
Postat av: Kattalena

Synd på lilla tassen... hoppas värmen kan hjälpa till när väl sommar och vår kommer. Så kul att ni vill hälsa på i Malmö, vi längtar!

Så kul Pia att ni vill träffas också! Vem är Lina, en whippet??? Det var evigheter sen vi såg er!

/Katta

2010-03-23 @ 10:28:00
URL: http://whipparna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0