Tungt

Det är väldigt mycket att tänka på och brist på motion råder. Både för mig och för Liam, hua! Under flytten ska Liam vara hos Sofie som har Leo och Princess. Hon kommer bo rakt över gatan när vi har flyttat. Vill verkligen ha flytten överstökad nu så att man kan gå ner på fotbollsplanen med hundkompisarna eller bara kasta lite boll..


Det har hänt riktigt mycket tråkigheter den senaste tiden. Igår förmiddags ringde Nellies husse och gav oss tråkiga nyheter. Nellie hade råkat ut för en olycka kring vätterstranden, så hon finns nu inte mer. :( Jag tycker det är så hemskt. Liam brukade alltid bli så glad när han såg Nellie. Började åla, åla, åla för att komma fram och när han väl kom fram var det massa pussar och kramar. Vi kommer sakna henne jätte mycket. :( Usch inte kul alls.. All tanke till matte och husse ! <3


 


Finns det hjärterum,
så finns det whuippetrum.
 


 

   

 
Vila i frid, lilla stumpan! <3


Kommentarer
Postat av: Kattalena

Usch, det är så hemskt med Nellie. Förstår verkligen att ni kommer att sakna henne hur mycket som helst. Och så fruktansvärt för hennes husse och matte. Stor kram till er allihop.

Jättefina bilder på Nellie och Liam.Lycka till med flytten! Förstår att ni längtar tills den är över :-)

Puss på Liam!

2010-03-30 @ 09:24:18
URL: http://whipparna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0