Sommarställe med guldläge

Vi brukar vara i mina föräldras sommarstuga, sommar ut och sommar in. Sedan förra sommaren ( för det var då vår lilla dröm satte rot ) har man sucktat efter en liten stuga bara 100 meter från föräldrarnas stuga. En stuga som ingen syntes till i eller som man hört röster eller någon form av människoliv ifrån. Det bara stod där, men sin vackra sjöutsikt, perfekta skogsträdgård och med 1000 möjligheter och drömmar att angripas med.

Vi fick tillslut tag i ägaren. Och efter många om och men blev förre ägare till nya stolta ägare med själ och hjärta för både område och stuglivet. Äntligen en egen liten knuta! En turkos stuga på ca 40 kvm, otroligt välbevarad och med som sagt världens alla möjligheter. Öppenspis, en verktygsbod och givetvis dass! Hur mycket mer stuga kan det inte bli? Liam älskar stället. Får nosa och strosa med långlina eller lös mitt på vardagarna då det inte är många ute. Vi är så lyckliga över vår sommardröm! Vi har döpt stugan till Verkligheten. Och det är som en stor sten släpper från ens stadslivs-whippet-samvete.

Är whippeten glad, är matte och husse glada. För hur underbart är det inte att se en solande liten näbbgädda ligga och le med mossa i mungipan och bara utstråla glädje och tillsfredställelse? :-)Långtass hemma
I sommarstugan
gott vattenhär får man goa kycklingvingarLiam har rullat sig, gör en mossa
i sidled den här gången (för er
som minns bilden på Liam för länge sen)Han vaknade inte ens av blixten.
Jobbigt att nosa, busa och bada i sjön! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0