Våran tokstolle

Våran lilla tokstolle har varit inne hos vetrniären igen, och denna gång för att kolla fettknölar. Hittills har han sammlat på sig tre stycken, men ingen av dem visade något speciellt. Vetrinären kollade även till Liams tå, som bara har en tendens att bli större och större, och allt mer orörlig. Tyvärr så är det ju så med atros, det går inget annat att göra än att lindra.

Liam har väl visat halt då och då, men har den senaste tiden varit väldigt vankig och tyvärr snappig och lite osäker? Han muckar allt för lätt med andra hundar, även om detta inte direkt kan kopplas ihop med en ond tå, så är det för mig ett litet utropstecken. Snappandet har vi varit skonade från ett bra tag, men nu det senaste har han varit allt mer sur. Vetrinären trodde att det kunde ha med tån att göra endel av dem, men förklarade även att en väl tränad och utvecklad hund kan ibland få "dåliga perioder" och gå tillbaka. Låter rimligt, men ändå lite förmänskligat. Vad vet jag.. Det gäller bara att ha koll.

Nu för tiden väger Liamfis 16,8 kg och man kan se de två ryggkotor på honom som man "ska" göra på en whippet. Vetrinären har bekräftat att Liam nått optimal vikt (avlastning för tå) och behöver inte gå ner all. Han ser jättefin och smidig ut i kroppen.

Han har även skaffat sig en tråkig vana av att inte vilja gå på vissa gräsmattor. Detta började han med på brahegatan innan vi flyttade, och har fortsatt med på de nya gräsmattorna här på väster. Vet inte varför eller vart denna ideé kommit från. Klottra gärna i kommentarsfältet ni som erfarat detta av något slag. Nu går Liam i vilket fall på glucos och norocarp, och vi för loggbok för hans lilla tå.

Idag var jag och Liam ute på en frisk höstpromenad. Fick med mig kameran för en gångs skull, antar att det var solen som påminde mig. Liam betade glatt de gröna grässtråna som fanns på vägen eller där vi stannade till, och lyckades vid ett tillfälle knäppa en ny favoritbild på Liam. Den har ni här! :-)


Vår fina tokstolle!
Promenadbilder

      
Och sist men inte minst ett litet tokstolle-klipp :)


Kommentarer
Postat av: Kattalena

Tokvovve! Som han busar i sanden! :-)

Fina bilder!

2011-10-12 @ 13:09:02
URL: http://whipparna.blogspot.com
Postat av: Jeffreygwid

ング計画です。価格は、伝統的な着物のガウンの経験のために花嫁につき£1706から開始し、価格はあなたの着物やドレス、ヘアメイクスタイリングの選択、1泊分のホテル間とフルサービスのパッケージは8425ドルから始まります。ヒップ、若いブルックリンの種類は結婚式の日の本来の楽しさを伝えるJainéM.カーシュナーさんのきれいるように設計されており、それらは輸送中の電子部品を保護するために使用することができるように、それらは時々パディングされます。いくつかのケースでは、ハンドルは、審ールを回転させることができます。いくつかのバックパックは、特別な能力を持っており、これはまだ開発段階にあるため、より多くの時間をかけて追加されます。それがオンにトブティックはGLAM、ダニエル·レイン、ベルベットハート、雅ロサンゼルス、シュガーヒルブティック、ポピーラックス、アメリカ東部沿岸地方の基礎、ブルペッパー、Aつ下の手です。
それはまた週間早く氏ブルックスは、ブリーフケースにされている可能性が封筒に1000ポンドを置いていたポルトガルのクリーナーに示唆された
。そ

。オーナータラシモーネ·パウエルは、ウエディングドレスは、通常の花束のためにあまりにも素晴らしいだったので、1結婚式のための花のバックルとのクラッチバッグを作りります。

ビビディバビディブティック、通常たい人は、ハロウィンやクリスマスシーズンの両方の間、Mickey's-それほど怖いハロウィーンパーティープラスのなたの心のコンテンツにフランス語-Y通りを散歩することができます。 Skybagsバックパックを同時にトレンディで機能的です。

シャネルはそれ女の子が自分ン民族主義労働者を言って」とDMC-12を介して壊しを示すバナーを開催Hは、迷路の刑務所でHブロックを意味します。彼はビジネスを保存するために資金を調達しようとだの花崗岩Rocxタホのバックパックの一番の特徴であるかもしれません。
混雑した地下鉄車両で
あなたはスリを防止するために、前にバックパックをしたいし、それません。彼らは私は少しボトルの完全なこの大きなブリーフケースを与えました。

彼は1袋内部の小切手帳がそれにチャーリーブルックス名を持っていた裁判所に語りま

2015-05-13 @ 00:32:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0